bølgenterapeutiske.no | Foundation Training – balanse og bevegelse
16557
page-template-default,page,page-id-16557,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Foundation Training – balanse og bevegelse

Foundation Training – balanse og bevegelse

Behandlingen inneholder

Kom fri fra rygg/skulder/nakkesmerter gjennom å lære enkle og effektive treningsøvelser, som bedrer din funksjonalitet og kroppsholdning, samt styrker ditt naturlige bevegelsesmønster. Dette er ett enkelt og veldokumentert treningskonsept.

Vi har åpne intro grupper i Løten på tirs. og ons. fra kl. 17-17.45 og faste grupper fra kl.18.00-19.00 på tirs. og ons. Vi har har også langkjøring annen hver fredag kl. 18.00-19.30. Instruktør vil trene sammen med, men også gi deg individuell veiledning underveis. For å bestille; sms til tlf 920 56 845, med navn – eller via kontaktskjemaet på nettsiden til Bølgen.no, og så svarer jeg deg ASAP:-) Husk å skrive hvilken dag og klokkeslett du er ute etter!

NB: Har du en alvorlig diagnose, anbefaler vi deg at du avtaler en 45 min førstekonsultasjonstime før du melder deg på en gruppetrening, for å avklare om denne treningsformen også kan passe for deg.

Velkommen skal du være 🙂

Priser

Priser: Førstegangsintro – Gratis.

Gruppetrening kr. 250,- pr. drop inn time (60 minutter)

Klippekort: 5 sessions á 60 min.: 1.100,-

Klippekort: 10 sessions á 60 min.: 2.000,-

FT introduksjon privat time á 60 min.: 690,-

FT oppgradering/veiledning á 30 min.: 490,-

 

Priser oppgitt her er for klienter i Oslo/Storbyområdet, mens priser for klienter i Hedmark/distriktsnorge er 20 % lavere – med unntak av  førstegangskonsultasjon og massasjeterapeutisk behandling

Bestilling av time

Disse timene kan ikke bestilles online.

Bestilling skjer ved å sende en sms direkte til Yann Eric, tlf 92 05 68 45, med navn – og så svarer vi deg ASAP:-)

Husk å skrive hvilken dag og klokkeslett du er ute etter!

 

NB: Har du en alvorlig diagnose, anbefaler vi deg at du avtaler en 45 min førstekonsultasjonstime før du melder deg på en gruppetrening, for å avklare om denne treningsformen også kan passe for deg.

 

Velkommen skal du være:-)

.

Foundation Training på Facebook:

Foundation Training Norge på Facebook: