bølgenterapeutiske.no | Filosofi og visjon
17139
page-template-default,page,page-id-17139,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Filosofi og visjon

Filosofi og visjon

Hei og velkommen til Bølgen Terapeutiske 🙂

Visjonen til Bølgen er å hjelpe deg til å redusere smerter slik at du best mulig kan prestere godt innenfor arbeid og fritid. Bølgen retter seg mot enkeltindivider,  men også mot prestasjons-søkende organisasjoner og bedrifter. Ved å bedre helsen øker trivselen og sykefraværet går ned. Økt prestasjon fører til økt trivsel og  lønnsomhet.

 

Bølgen har en helhetlig tilnærming til å forbedre helsen din gjennom en smertefri behandling av kroniske plager. I samspill med motiverende oppfølging og økt bevisstgjøring søker vi å oppnå varige forbedringer.

 

Gjennom å tilby gode massasjeterapeutisk behandlinger, smertefri muskel og ledd-behandling i kombinasjon med enkle øvelser, opplever stadig flere at de tidlig reduserer sine smerter i muskel- og skjelettsystemet.

 

De av oss som har opplevd skader eller kroniske smerter vet verdien av en kropp som er velfungerende og smertefri.  Sunn fornuft og moderne vitenskap viser at for mye stillesitting og ensidig bruk av kroppen, kan lede til alvorlige livsstils sykdommer og kroniske muskulære plager.

 

Sitter du mye? Bølgen kan gi deg en strategi for å motvirke de skadelige konsekvensene det har for kroppen ved blant annet å styrke ryggmuskulaturen for en balansert kroppsholdning (Foundation Training).

 

Manglende bevissthet om hvordan vi integrerer bevegelse og pust kan være medvirkende årsak til plager som vi bærer med oss og holder ut med.

 

Det hender at kunder forteller om hvordan de jevnlig og over lang tid har gått til én og samme spesialist/behandler og hvor det ikke skapes noen særlig forbedring eller fremgang. De har kanskje hørt om Bølgen Terapeutiske fra en venn og har blitt overrasket og glad over rask bedring.

 

Så hvorfor fortsette å gå for samme løsning og behandling når løsningen og bedringen uteblir? Hos Bølgen kan du forvente en fremgang i løpet av 2-3 behandlinger. Mener vi du får raskere hjelp annensteds – henviser vi deg videre.

 

Andre kunder oppsøker bølgen fordi de søker avspenning og god massasjeterapeutisk behandling – de vet å unne seg noe trygt og godt, og mange tenker at  ”man må kunne være noe for seg selv før man kan være noe for andre :-)”

 

For å lære mer om Bølgen og de ulike innfallsvinklene for konsultasjoner og hjelp til behandlinger eller økt prestasjonspotensiale hos Bølgen Terapeutiske, besøk menyen SAMSPILL.

 

Vel møtt 🙂 og;

  • husk å puste, vær snill med deg selv og andre, gjør en

FOUNDER & REPEAT!

 

Bølgen & Yann