bølgenterapeutiske.no | Bedrift/Workshop
16612
page-template-default,page,page-id-16612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bedrift/Workshop

Bedrift/Workshop

Tjenesten består av

Bølgen Terapeutiske kan tilby bedrifter og organisasjoner tjenester som foredrag, kurs, Foundation Training, ARCH-metoden eller opplevelsesreiser.

Opplevelsesreiser

Bølgen sammen med andre kollegaer, samarbeidspartnere og kunder har samlinger av den mer sosiale sorten, fordi vi mener at det å dra til spennende plasser og gjøre litt nye ting, også er ett helsespørsmål.

Nettverket vårt av selvstendige behandlere, personlige trenere og klinikke, og internasjonale samarbeidspartnere forsøker å samles. Vi tar gjerne med oss deg, ditt idrettslag eller ledergrupper i bedrifter og institusjoner, slik at vi tiltrekker oss flere som er opptatt av og interesserer seg for topp helse og økt prestasjon.

Bølgen Terapeutiske har i samarbeid med Stadsurfing laget ett kjempetilbud for overnatting, bespisning, aktiviteter (bla surfing, dykking osv) og fasiliteter for nettopp workshops/trening og behandling.

Kontakt oss – tør å være nysgjerrig.

Pris

  • Bedrift 1/2 dag (kl. 09.00-12.00 eller 12.00-15.00) Motivasjon/Foredrag/Workshop: 3 t kr. 5.900,-
  • Bedrift 1/2 dag Bedriftskurs Foundation Training/Holdning: 3 t kr. 4.500,-,
  • ARCH-metoden Bedrift: 3 t 6.900,-.
  • Opplevelsesreiser: Pris på forespørsel

Bestilling av time

Disse workshopene og reisene kan ikke bestilles online.

Bestilling skjer ved å sende en sms direkte til Yann Eric, tlf 92 05 68 45, med navn – og så svarer vi deg ved første mulighet.